Pages

25 Aralık 2014 Perşembe

FLY IQ4513 Quantum:Tanıtım


Cep telefonları arasında dişli rakipler var. Bu modeller yüksek performansla olduğu kadar yüksek fiyatla da dikkat çekiyorlar. Nadir de olsa aralarında performans noktasında üst segment ceplerden aşağı kalmayan, diğer yandan fiyatıyla ise alım gücü o kadar yüksek olmayan kullanıcıları memnun edecek türde modeller de görebiliyoruz. Bugün inceleyeceğimiz FLY IQ4513 Quantum modeli de bu cep telefonları arasında yer alıyor.

Fiyat / performans noktasında dikkat çekici olan Quantum, sahip olduğu özelliklerle ise üst segmente göz kırpıyor. Öncelikle söze tasarımla başlayacak olursak, telefonun plastik kasalı cepler arasında bulunduğu söyleyebiliriz. Fakat yapısıyla oldukça iyi görünen telefon, bu nedenle yakından incelediğinde rahatlıkla beğenilebilir. Arka kapağı sabit olan telefonun mat malzemeli plastik arka yüzeyi elde tutunabilen yapıda. Böylece elde kaymayan telefon, boyutlarıyla da uygun. Çok ince değil, fakat çok da kalın değil; 7.8 mm. Telefonun ağırlığı ise 120 gram.

Telefonun arka kapağı açılmadığı için bataryasını değiştiremiyorsunuz. MicroSD ve SIM kart slotları ise telefonun sağ ve sol yanına konumlanmış. Üst kısımda kulaklık ve alt kısımda microUSB bağlantılarını görüyoruz. Yine sağ yanda ses butonlarını bulunduran telefon, tek hoparlörünü ise arka yüzeyde sunuyor.

Telefonun güç düğmesi ise oldukça ilginç bir yerde. Üst kenarda bulunan güç düğmesi, ne buraya ortalanmış, ne de kenara yerleştirilmiş. Bu nedenle erişimini zor bulduk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder