Pages

20 Mayıs 2015 Çarşamba

En iyi 5 BitTorrent indirme porgramı

Büyük dosyaları internet üzerinden aktarmanın en iyi yollarından biri, BitTorrent'i kullanmaktan geçiyor. Ancak bu işin ne kadar kolay, ne kadar hızlı ve etkili olacağı, seçtiğiniz BitTorrent istemcisine bağlı. Bu yazımızdaysa en iyi 5 BitTorrent yazılımını sizlerle paylaşmak istiyoruz.


µTorrent

En popüler BitTorrent istemcilerinden biri olan µTorrent (veya uTorrent), hızı, işlevselliği ve BitTorrent, Inc tarafından geliştirilmesiyle öne çıkıyor. Kullanım kolaylığına önem veren µTorrent, indirme ve karşıya yükleme hızınızı kısıtlamanıza izin veriyor. Bir BitTorrent istemcisinden isteyeceğiniz her tür işleve sahip olan µTorrent'in indirmeleri ise oldukça hızlı.


qBittorrent

Farklı platformalrda çalışabilen, hafif ve ücretsiz bir µTorrent alternatifi olan qBittorrent, indirmeleriniz bittiğinde size eposta gönderebiliyor, uygulama içerisinden dosya aramanıza olanak tanıyor, uzaktan yönetilebiliyor ve IP filtrelemeye izin veriyor.

Açık kaynak kodlu olmasıyla öne çıkan qBittorrent, reklamlardan ve şüpheli güncellemelerden kurtulmak isteyenler için iyi bir alternatif.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder